Michelin op de beurs AGRITECHNICA 2019: "Meer dan een band om uw grond te beschermen"

Op de beurs Agritechnica 2019 besloot Michelin als wereldwijde speler in mobiliteitsoplossingen voor duurzame landbouw op haar stand zich te concentreren op MICHELIN ZEN @ TERRA, MICHELIN ROADBIB, MICHELIN AXIOBIB2 en AGROPRESSURE BY MICHELIN.

agritechnica-paysage

Agritechnica 2019

Na de lancering in 2018 van Zen@Terra, een oplossing inclusief een centraal bandenspanningssysteem door PTG, lanceert Michelin in 2019, AgroPressure by Michelin in samenwerking met Terranimo op het 365FARMNET-platform in het Engels, Duits, Frans en Pools. Deze gratis, gepersonaliseerde module die u helpt realtime beslissingen te nemen, past de bandenspanning aan, optimaliseert de prestaties van uw voertuig en meet het risico op verdichting.

Download het persbericht Agropressure by Michelin

Michelin toont op haar stand ook enkele van haar belangrijkste technologieën en assortimenten in samenwerking met OEM‘s: MICHELIN EVOBIB, MICHELIN CEREXBIB2 & MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION

img-txt

Naast banden is Michelin koploper van een wereldwijde innovatie voor bodembescherming en baanbrekende oplossingen om meer en beter te produceren: het gaat erom het dagelijkse leven van boeren te vereenvoudigen, hun oogst, productiviteit en de prestaties van hun bedrijf te verbeteren.